AKTIVdagenPraktisk info
Vi håper på mange aktive bursdagsgjester til AKTIVdagen. Dagen deles i to for at flest mulig skal få være med og få en smakebit av mestring, kiling i magen, glede og aktivitet ute i naturen. Første pulje med bursdagsgjester er velkommen og har tilgang til klatreparken fra 09.30 til 13.00. De som vil være med på feiringen siste del av dagen, er invitert fra klokken 14.00 til 17.30. Husk å melde deg på via Høyt & Lavt sine nettsider for å være sikret tid i klatreløypene. 

Det kan hende det kommer så mange bursdagsgjester at det kan oppstå litt kø og ventetid. Da er det bare å senke skuldrene og nyte omgivelsene, eller slå av en prat med sidemannen.
Det er fullt mulig å nyte naturen og ta del i AKTIVdagen uten å klatre. Da trengs ingen påmelding/registrering.

Påmelding
Påmelding gjøres på Høyt & Lavt sin nettside. Påmeldingen starter 21. august 2017. Antall billetter du kan bestille er begrenset til 5. Ved påmelding vil det bli belastet et registreringskostnad på 10 kroner per person. 

Egenerklæringsskjema
Alle som skal klatre må fylle ut Høyt & Lavt sitt egenerklæringsskjema. Dette kan du gjøre på forhånd, som gjør at du sparer mye tid når du kommer til parken. Skjemaet finner du på den enkelte parks nettside og du kan fylle ut og sende inn skjemaet via nettsiden til hver enkelt park. 


Vi gleder oss til å se deg – VELKOMMEN!